Όλον αυτό τον καιρό, βάζεις λάθος ώρα τη μάσκα προσώπου και δεν είσαι η μόνη, αφού οι περισσότερες είχαμε στο μυαλό μας κάτι που δεν ίσχυε στην πραγματικότητα. Μην ανησυχείς όμως, δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να αλλάξεις από σήμερα κιόλας.

Συνήθως λοιπόν, το βράδυ, είναι η ώρα που οι περισσότερες από εμάς βρίσκουμε την ευκαιρία να προσέξουμε λίγο παραπάνω την εμφάνιση μας. Τι εννοούμε;

Γυρνάς από τη δουλειά, αφαιρείς το μακιγιάζ, καθαρίζεις το πρόσωπό σου κι εάν έχεις λίγο χρόνο ελεύθερο βάζεις και τη μάσκα προσώπου. Δηλαδή, η ώρα που όλες βάζαμε την μάσκα μας, ήταν το βράδυ λίγο πριν κοιμηθούμε.

Όμως, σύμφωνα με ειδικούς, η καλύτερη ώρα για να εφαρμόζεις τη μάσκα είναι το πρωί, καθώς αυτή την ώρα όχι μόνο προσφέρει καλύτερη ενυδάτωση στο δέρμα, αλλά αποτελεί και καλύτερη βάση για το μακιγιάζ.

Παράλληλα, όταν βάζουμε την μάσκα προσώπου το πρωί, μας χαρίζει περισσότερη λάμψη και κάνει τους πόρους να φαίνονται πολύ μικρότεροι.

Η αλήθεια είναι όμως, ότι το πρωί έχεις χίλια πράγματα στο μυαλό σου και ίσα ίσα που προλαβαίνεις να ετοιμαστείς για τη δουλειά. Γι’ αυτό, ακόμη κι αν βάζεις την μάσκα προσώπου το βράδυ, μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, αλλά και να αφήσει το δέρμα σου να ξεκουραστεί μέχρι την επόμενη μέρα.