Η παρούσα ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα WWW.LACOQUETTE.GR αποτελούν ανήκουν στην ατομική επιχείρηση Καραπέτρου Μαρία που εδρεύει στην Σκύδρα, 24ης Ιουλίου, αρ. 2, ΤΚ 58500, Τηλέφωνο: 2381 502 808.
Αντικείμενο του WWW. LACOQUETTE.GR είναι η λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, από το οποίο διατίθενται προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
Σκοπός μας στο WWW. LACOQUETTE.GR είναι να παρέχουμε καθημερινά υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των χρηστών που ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν για τα προϊόντα μας και, ακόμα, να τα αποκτήσουν.
Για τη χρήση του site είναι απαραίτητο να αποδεχθείτε τους παρόντες όρους, που είναι πλήρως εναρμονισμένοι με την ελληνική νομοθεσία για τις εξ΄αποστάσεως συμβάσεις.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Προσπαθούμε να είμαστε ακριβείς στην περιγραφή των προϊόντων, ώστε να ανταποκρίνεται όσο περισσότερο γίνεται με αυτό που θα φτάσει τελικά στα χέρια σας. Τη φωτογραφική απεικόνιση κάθε προϊόντος συνοδεύει αναλυτική περιγραφή των χαρακτηριστικών του (ενδεικτικά, υλικό, χρώμα και άλλα διαθέσιμα χρώματα, διάσταση κλπ.).
Όλα τα σχέδια των προϊόντων και το σύνολο των απεικονίσεων (εικόνων, γραφικών, σχεδίων, φωτογραφιών), όλα τα σήματα και τα διακριτικά γνωρίσματα (με εξαίρεση τα σήματα και τα διακριτικά γνωρίσματα που ανήκουν σε τρίτους) που χρησιμοποιούνται στη σελίδα WWW.LACOQUETTE.GR αποτελούν διανοητική ιδιοκτησία που ανήκει στην Καραπέτρου Μαρία και προστατεύονται από τις οικείες νομοθετικές διατάξεις.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ-ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ
Οι τιμές που αναφέρονται δίπλα σε κάθε προϊόν, και είναι δυνατό να αλλάζουν οποτεδήποτε, οπωσδήποτε όμως παραμένουν αμετάβλητες μετά την ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας, είναι τελικές, συμπεριλαμβανομένων του Φ.Π.Α. και κάθε άλλου τέλους. Όλες οι τιμές αναγράφονται σε ευρώ.
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να αποκτήσει κάποιο εξατομικευμένο προϊόν, και υποβάλει για αυτό το σκοπό ειδική παραγγελία, η τιμή καθορίζεται κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση  info@lacoquette.gr.Είναι πιθανό να ζητήσουμε, προκαταβολή για την εκτέλεση μιας ειδικής παραγγελίας.

ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Για την Ελλάδα
Οι παραγγελίες μέχρι 49.99€ ΕΝΤΟΣ Ελλάδας επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής (2.50€ συμπ. ΦΠΑ) μέχρι 2 κιλά και 1.00€ για κάθε επιπλέον κιλό.
Για παραγγελίες άνω των 50€ έως 3 κιλά, έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
Για παραγγελίες άνω των 50€ και πάνω των 3 κιλών, τα έξοδα αποστολής είναι 2.50€ (συμπ. ΦΠΑ) και 1.00€ για κάθε επιπλέον κιλό.
Οι πληρωμές με αντικαταβολή ΕΝΤΟΣ Ελλάδας επιβαρύνονται με επιπλέον έξοδα (2.00€ συμπ. ΦΠΑ).
Οι παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα εκτελούνται μέσα σε 1-5 εργάσιμες ημέρες.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Το WWW.LACOQUETTE.GR. δέχεται πληρωμές με αντικαταβολή, χρήση πιστωτικών / χρεωστικών καρτών και κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
IBAN: GR8101722780005278092326205
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 5278092326205
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΑΡΑΠΕΤΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

EUROBANK:
IBAN: GR3602604590000910200242225
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 00260459910200242225
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΑΡΑΠΕΤΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

Το κατάστημά μας έχει λάβει κάθε απαραίτητο μέτρο για να διασφαλίσει την ασφάλεια των δεδομένων των συναλλαγών σας, με χρήση του πρωτοκόλλου SSL. Η σελίδα μας χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση όλων των προσωπικών πληροφοριών, όπως ονόματα διευθύνσεις, στοιχεία πιστωτικών/χρεωστικών καρτών, ώστε να μην μπορούν να αντιγραφούν ή να αλλαχθούν κατά τη διάρκεια της συναλλαγής. Εξάλλου, η σελίδα μας συμμορφώνεται πλήρως με τα κριτήρια του νόμου 2472/1997 περί «Προστασίας ατόμου από την επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα» και τις υποχρεώσεις που επιβάλλει και προς τον ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, γνωστού και ως GDPR.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβετε δεν ανταποκρίνεται πλήρως στις επιθυμίες σας, έχετε δικαίωμα να μας το επιστρέψετε για αλλαγή εντός 14 ημερών. Για την επιστροφή τα μεταφορικά έξοδα βαρύνουν τον αγοραστή. Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους.
Έχετε επίσης, δικαίωμα υπαναχώρησης από την πώληση, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας, χωρίς να αναφέρετε το λόγο. Σε περίπτωση που ασκήσετε αυτό το δικαίωμα, επιβαρύνεστε μόνο με τα έξοδα της επιστροφής της παραγγελίας σε εμάς, και εντός 8 εργασίμων ημερών θα σας επιστρέψουμε το ποσό της αγοράς της παραγγελίας σας και τα έξοδα αποστολής.
Σε περίπτωση επιστροφής στο eshop ή υπαναχώρησης είναι απαραίτητο μας ενημερώσετε με email για την επιστροφή ή την υπαναχώρηση στη διεύθυνση info@lacoquette.gr, με την ημερομηνία της παραγγελίας σας και τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Εαν η πληρωμή σας έχει γίνει με αντικαταβολή, παρακαλούμε, επιπλέον των στοιχείων της παραγγελίας που μόλις αναφέρθηκαν, να αναφέρετε τον αριθμό του λογαριασμού, στον οποίο επιθυμείτε να σας επιστραφούν τα χρήματα της αξίας του προϊόντος.

Τα προϊόντα επιστρέφονται με ευθύνη του αγοραστή, που πρέπει να φροντίσει να παραμείνουν σε άψογη κατάσταση μέχρι την παραλαβή τους.
Σε περίπτωση που το e-shop εκτελέσει λανθασμένα την παραγγελία σας, παρά τις προσπάθειές που καταβάλουμε να προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια, δεν επιβαρύνεστε με έξοδα επιστροφής και θα φροντίσουμε είτε να αποκαταστήσουμε εντός λίγων ημερών την παραγγελία, όπως αρχικά υποβλήθηκε ή να σας επιστρέψουμε την αξία των προϊόντων κατά το χρόνο της παραγγελίας σας και τα έξοδα αποστολής.
Το e-shop και η σελίδα μας ευθύνονται για πραγματικά ελαττώματα και έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων σύμφωνα με το άρθρο 5 του ν. 2251/1994 για την προστασία του καταναλωτή και τα άρθρα 534 επ. του Αστικού Κώδικα, όπως κάθε φορά ισχύουν.

ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ
Για τυχόν διαφορές που ενδέχεται να προκύψουν από τη χρήση του e-shop, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Συνήγορο του Καταναλωτή και στα αρμόδια Δικαστήρια.
Εφαρμοστέες για την παρούσα σύμβαση είναι οι διατάξεις του ελληνικού δικαίου και της ευρωπαϊκής και διεθνούς έννομης τάξης, που ερμηνεύονται με βάση την καλή πίστη και τα χρηστά ήθη. Σε περίπτωση ακύρωσης ενός εκ των παραπάνω όρων, οι λοιποί παραμένουν σε ισχύ.